Logo

KREDITI Leasingi, ugodna posojila


Krediti in Leasingi

Ker je naše osnovno poslanstvo zadovoljiti naše stranke, vam nudimo ugodne, primerne oblike kreditiov za nakup vozil in gotovinska posojila na osnovi vašega vozila. Zatorej v primeru, da si ne morate privoščiti nakupa vozila, ali potrebujete gotovino, nikar ne obupajte in nas pokličite, nas kontaktirajte preko e-pošte ali se oglasite v naši poslovni enoti in skupaj se bomo dogovorili o najugodnejši rešitvi vaše težave. Posredujemo za več različnih bank ter leasingodajalcev.

Image Description
Ugodna posojila

GOTOVINSKI KREDITI NA POLOŽNICE - NA OSNOVI VOZILA

( Za vse zaposlene, upokojence ter podjetnike )
NAMEN
Posojilo je gotovinsko in je izplačljivo ob podpisu pogodbe
VIŠINA KREDITA
Znesek odobritve kredita je odvisen od vrednosti in starosti vašega vozila. Vozilo ne sme biti starejše od 9 let, odplačilo je na položnice.

Stopite v kontakt

Vsako stranko obravnavamo individualno in se skušamo približati vašim željam in zmožnostim !
Za podrobnejše informacije nas prosim kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja !

NOVA ALFA ENA d.o.o., Ulica Eve Lovše 14, 2000 Maribor, p.e. Hajdoše 4, 2288 Hajdina
e-pošta : info@alfaena.si
Tel.: 059 949 635. Fax : 059 949 635
Mob : 070 846 604

LEASINGI

Priljubljena oblika financiranja so tudi leasingi za nakup vozil. Med prednosti leasing financiranja sodijo enostavnejši dostop do financiranja, hitrejša realizacija, odplačevanje na položnice, pri kreditni sposobnosti se upoštevajo skupna nakazila ( os.dohodek ter dodatki ) ter dejstvo, da lahko v primeru, če ste že kreditno zadolženi, pod določenimi pogoji še vedno pridobite leasing.

Namen Leasinga

Za nakup vozil.

FINANCIRANJE

Pri leasingu je potreben minimalni polog, ali asignacija ( financiranje zmanjšano za omenjen polog ), kar pa je odvisno od vrednosti in starosti predmeta ( npr. vozilo ), ki ga kupujete, ter vaše bonitete. V primeru, da kupujete novo vozilo pologa ni, plača se samo DDV.

Doba Financiranja

Je odvisna od namena in sicer :
- za nova vozila do 84 mesecev
- za rabljena vozila do 84 mesecev

V zadnjem času je tudi vse pogostejša oblika financiranja ali leasinga prodaj in najemi nazaj ..( sell and lease back ). Gre za to, da je predmet financiranja ali leasinga osebno vozilo, v lasti tistega, ki želi najeti leasing. Lastnik ga proda leasing podjetju, potem pa ga najame nazaj v uporabo in ga obročno odplačuje do izteka pogodbe, s plačilom zadnjega obroka pa postane spet nazaj lastnik vozila.


VRH